Inspiratie.


 

 

 

Eenvoudige bediening

Volledige controle van uw woning of bedrijfspand? Met een op maat gemaakte touchscreen kunt u elk bedenkbaar object bedienen. Van verliching en klimaat tot volautomatische tuinberegening. Door middel van een overzichtelijke layout is dit voor u binnen handbereik.


 

 

 

Automatisch licht

Nooit meer in het donker thuiskomen! Met de waterdichte bewegingsmelders kunt u uw comfort en veiligheid vergroten door de verlichting automatisch aan te schakelen bij beweging. Gebruik uw buitenverlichting als schrikverlichting waardoor u in verdachte situaties alles onder controle hebt. 


 

 

 

 

 

 

LED - verlichting

Creëer een warme, huiselijke sfeer in elke ruimte.  

LED-verlichting dimmen met de nieuwste innovatieve dimtechnieken levert u niet alleen besparing op, maar tevens een aangenaam gevoel. Ook bestaande verlichting is feilloos aan te passen zodat ook u kunt genieten van alle voordelen van LED-technologie.


 

 

 

Hoogwaardige producten

Door gebruik van hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een betrouwbare installatie. Elk component wordt met grote zorg vervaardigd in een omgeving waar kwaliteit voorop staat. Met een uitgebreid aanbod van fabrikanten en leveranciers zijn de componenten precies op uw eisen en  wensen afgestemd.