Wat wij doen

--------------------------------------------------

Uw partner in systeem integratie

Bureau Kemps is specialist in het vormgeven van slimme woningen en kantoren. Samen met u wordt er gekeken naar  uw wensen en hoe die te realiseren zijn.

 

Nadat het plan gemaakt is, gaan we aan de slag om uw woning, kantoor of restaurant om te toveren tot uw Smart Home, Smart Office of Smart Restaurant. 


Wij zijn specialist op het gebied van:

Woningbouw

Misschien heeft u al kleine domotica toepassingen in huis. Want een slimme thermostaat, of centrale bediening van verlichting zijn al mooie eerste stappen. Domotica draait allemaal om het verbeteren van het comfort binnenshuis, met enkele slimme technologische toepassingen. Wonen moet comfortabel, veilig en eenvoudig zijn. Met domotica in huis maakt u dit mogelijk. Uw hele huis bedienen via uw smartphone, tablet of laptop; makkelijker kan niet!

Horeca

Als er ergens efficiënt gewerkt wordt dan is dat wel in de horeca. Wilt u ook snel kunnen schakelen en middels de juiste sfeer in het restaurant uw gasten meer dan tevreden houden? Hoe fijn is het dan dat u over die sfeer niet meer na hoeft te denken, want met één  druk op de knop verandert u de kleur, de intensiteit of de beleving van het licht. Maar domotica kan u nog op zoveel meer manieren helpen om tijd te besparen en aandacht te houden bij dingen waar het echt om draait. 

Kantoor en bedrijf

Kantoor- of bedrijfspanden zijn plekken waar het meeste winst te behalen valt op het gebied van energiebesparing. Met systeemintegratie van Bureau Kemps kunt u ervoor zorgen dat niet altijd overal licht aanstaat, ook als u of uw werknemers al naar huis zijn. Daarnaast zijn er nog zoveel meer mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan op afstand bedienbare beveiligingscamera’s of andere comfortverhogende elementen. 

Oplossingen op maat

Doordat Bureau Kemps zich alleen specialiseert op het gebied van systeemintegratie en zich niet bezig houdt met allerlei andere aspecten van de elektrotechniek zijn wij in staat om oplossingen op maat te leveren. Heeft u een bijzonder probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en laat u verbazen over welke oplossing wij voor u kunnen verzorgen. 


Door gebruik van hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een betrouwbare installatie. Wij werken samen met gerenommeerde domotica merken voor betrouwbaar en eenvoudig gebruik. Elk component wordt met grote zorg vervaardigd in een omgeving waar kwaliteit voorop staat. Met een uitgebreid aanbod van fabrikanten en leveranciers zorgen wij ervoor dat de componenten precies op uw eisen en wensen worden afgestemd.